Eurotrade | Vállalatirányítás
Az IVECO vállalatirányítási rendszer

A Társaságirányítás azokon az elveken, intézményeken és mechanizmusokon alapul, amelyek szabályozzák az azt alkotó egyének jogait és kötelezettségeit. Az IVECO S.p.A. Governance, az olasz jog szerint társaság, a következő társasági testületeken alapul:

• Közgyűlések
• Igazgatóság
• Bejegyzett könyvvizsgálók
• Külső ellenőrzés

A vállalatirányítás a CNH Industrial Etikai Kódexének elfogadásával, valamint a különböző vállalati, szervezeti és termelési egységek tevékenységét meghatározó elvek és eljárások bevezetésével zárult.
Az IVECO S.p.A. által követett elveket, erkölcsi és társadalmi értékeket a CNH Ipari Magatartási Kódexében gyűjtöttük össze.

MEGFELELŐSÉGI SEGÉLYVONAL

Ha olyan körülményről vagy cselekvésről szerez tudomást, amely sérti vagy úgy tűnik, hogy megsérti a CNH Industrial Magatartási Kódexét, a vállalati irányelveket vagy a vonatkozó törvényeket, útmutatást kérhet vagy jelentheti a jogsértést a CNH Industrial Megfelelési Segélyvonal segítségével.

A Megfelelési Segélyvonal elérhető az IVECO S.p.A. leányvállalatainak minden igazgatója, tisztségviselője és egyéb alkalmazottja, valamint harmadik fél (például beszállítók és kereskedők) számára. A megfelelőségi segélyvonal a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, és egy független, külső szolgáltató üzemelteti, és az Ön bizalmasságának védelmét szolgálja.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező