Eurotrade | Corporate publications

​Az Iveco Európában vezető szerepet tölt be az alacsony károsanyag-kibocsátású hibrid és földgázüzemű járművekkel történő szállítás terén

Üzemanyagok és földgázzal üzemelő járművek
Az Iveco Európában vezető szerepet tölt be az alacsony károsanyag-kibocsátású közlekedés területén a legátfogóbb, legkorszerűbb földgázüzemű haszongépjárművek kínálatával.

Daily CNG Kerüld ki a metánt

Fenntartható mobilitás Az Iveco elkötelezett amellett, hogy megfeleljen a jelenlegi generáció közlekedési követelményeinek, ugyanakkor garantálja, hogy a jövő generációi számára is képes lesz erre.

Fenntartható közlekedés

Közlekedési koncepció

Irányelvek a fenntartható közlekedéshez: egy koncepcionális jármű, amely az aerodinamika, a fogyasztás, a károsanyag-kibocsátás és a biztonság terén fejlesztéseket tartalmaz, és folyamatosan törekszik a multimodális szállítás termelékenységének javítására.

Közlekedési koncepció

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező