Eurotrade | Történelem

Az Iveco 1975-ben alakult, 3 európai ország 5 vállalatának egyesülését követően.

​​Az Iveco megalapítása óta nemzetközi elhivatottsággal bír.

1975-ben öt jól bejáratott vállalat három különböző európai országból (Olaszország, Franciaország és Németország) úgy döntött, hogy egyesítik tudásukat egy új vállalat létrehozása érdekében.

Felvásárlások, szövetségek és nemzetközi vegyesvállalatok révén az Iveco megerősítette pozícióját a világ vezetői között a közúti szállítás területén.

Ma Európában, Kínában, Indiában, Oroszországban, Törökországban, Ausztráliában, Argentínában, Brazíliában és Dél-Afrikában üzemel, és több mint 160 országban van jelen.

Az Iveco olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a professzionális szállítás minden igényének. Termékpalettája az egyik legátfogóbb, 2007 óta teljesen megújult.

Az Iveco mindig is vezető szerepet töltött be az innováció területén, mind a motorok terén (ő volt az első vállalat, amely bevezette a turbót teljes dízelkínálatában, elsőként alkalmazta a Common Rail motorokat, és az első, amely piacra dobta az EuroV járműveket), járművei érintettek (1992-ben, 1993-ban és 2003-ban elnyerte az év teherautója címet, 2000-ben pedig az év furgonja címet).

Eurotrade | Történelem
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező