Eurotrade | Értékesítési helyek és gyárak

​Az Iveco mind az öt kontinensen jelen van gyártóüzemekkel és kutatóközpontokkal.

Az Iveco több mint 28 000 alkalmazottal mind az öt kontinensen jelen van: A világ 16 országában található 27 gyártóüzemben 6 kutatóközpontban kifejlesztett csúcstechnológiák felhasználásával gyártanak járműveket. Európán kívül a vállalat Kínában, Oroszországban, Ausztráliában és Latin-Amerikában működik. Kiterjedt vevőszolgálati hálózatunk, amely több mint 160 országban több mint 5000 szervizpontot foglal magában, garantálja műszaki támogatásunkat minden olyan földrajzi területen, ahol egy Iveco jármű dolgozik.

Gyárak

Az Iveco valamennyi gyártóhelye a legfejlettebb technológiákat és gyártási módszereket alkalmazza. A legmagasabb minőség mellett a biztonságos, korszerű és élhető munkakörnyezet megteremtése a vállalat ars poeticaja. Ennek eredményeként az összes üzem megkapta az ISO 9001 – Vision 2000 (folyamat szerinti minőségirányítás) és az ISO 14000 (környezetmenedzsment) tanúsítványt.

Kutatási és Fejlesztési Központok

A világ minden táján található kutatási és fejlesztési központok állnak az Iveco technológiákba és termékekbe történő tőkebefektetéseinek középpontjában. Ennek a befektetésnek az a célja, hogy kategóriájában vezető teljesítményű, alacsony üzemeltetési költségekkel és magas környezetvédelmi előírásokkal rendelkező járműveket kínáljon a piacnak – sok esetben előrevetítve az új nemzetközi környezetvédelmi jogszabályokat.

Értékesítési és szervizhálózat

Az Iveco globális disztribúciós és szervizhálózattal rendelkezik, amely mind az öt kontinensre kiterjed. A vállalat több mint 2000 értékesítési pontot és több mint 5000 szervizpontot üzemeltet világszerte. A cég szakképzett partnerekre támaszkodik, akik vállalkozói készségeiket és szakértelmüket mindig az ügyfelek szolgálatába állítják.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező