Eurotrade | Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat

Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat, hogy megszerezze a GUINNESS WORLD RECORDS™ címet a „legnehezebb elektromos kisteherautó által vontatott tömegért”

Az eDaily, a 3,5 tonnás, teljesen elektromos IVECO kishaszonjármű kitágítja a teljesítmény határait, demonstrálva erejét és robusztusságát

 Torino, 2023. július 3.

 A teljesen elektromos kishaszonjármű, az IVECO eDaily – a maga 3,5 tonnás furgonos változatában – megszerezte a hivatalos GUINNESS WORLD RECORDS™ címet a „legnehezebb elektromos kisteherautó által vontatott tömeg” kategóriában.

 Az IVECO eDaily kategóriaelső, 3,5 tonnás vontatási kapacitásáról és erős teherautó-alapú alvázáról ismert, a furgon robusztus mérnöki konstrukciója pedig egy hivatalos GUINNESS WORLD RECORDS™ könyvvel beerősíti helyét a történelemkönyvekben.

 A hihetetlen, 153,58 tonnát húzó, szériagyártású elektromos jármű ma már világszerte elismert széleskörű képességeiről. Valójában ez az eredmény felülmúlja az összkerékhajtású elektromos autók rekordjait, ami lenyűgöző teljesítményt az eDaily 140 kW-os hátsókerék-hajtása 400 Nm nyomatékkal.

2023. június 20-án a rekordot döntõ eDailyt a hatalmas IVECO X-Way Strator teherautóhoz kapcsolták. Ezt a hatalmas gépet kifejezetten arra tervezték, hogy megbirkózzon a mozgó, akár 150 tonnás rakományokkal.

 A teherautó pótkocsiját egy hatalmas, 50 tonnát meghaladó tömegű földmunkagép terhelte meg, amelyhez további hét tonna ballasztot adtak hozzá. Ezt követően egy teljesen megrakott IVECO X-Way 8×4 billenős teherautót csatlakoztattak a Strator pótkocsijához, majd egy reptéri tűzoltóautó fejezte be a 153 tonnás közúti szerelvényt.

 Amint elkezdett mozogni, az eDaily egyenletesen haladt lefelé az előírt 100 láb kifutópályán, és átlépte a célvonalat a GUINNESS WORLD RECORDS™ felügyelői előtt, hogy megszerezze lenyűgöző elismerését. A kisteherautó „nagy teljesítményű” üzemmódját – amely alapfelszereltségként minden eDaily-hez felszerelve – a futás során használták, ami további teljesítményt biztosít a teljesen elektromos kisteherautó nehéz vontatási körülményei között. Nagy-Britannia jelenlegi legerősebb embere, Adam Bishop vezette az eDaily-t, és megdöntötte a világrekordot.

 Fabio Santiago, az IVECO Truck Üzletág Marketing és Termékmenedzsment részlegének vezetője elmondta: „Az IVECO eDaily történelmet írt ezzel a lenyűgöző rekorddal, amely újabb bizonyítéka az erejének, tartósságának és kiemelkedő képességeinek. Büszkék vagyunk erre az eredményre, mivel ez bizonyítja az eDaily azon képességét, hogy feszegesse a határokat, felülmúlja a hagyományos elektromos járműveket, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kompromisszumok nélkül hajtsák végre az energiaváltást.”

 Az IVECO eDaily beírta magát az elektromos járművek történelmébe, és kiemeli a karosszéria előnyeit a vázon, valamint az elektromos motor azonnali nyomatékleadását. Az igényes vontatási feladatokat vállaló üzemeltetők biztosak lehetnek abban, hogy az eDaily több mint képes a hivatalos 3,5 tonnás vontatási kapacitására.

Videó: https://youtu.be/CCIaJoSnVog

Eurotrade | Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat Eurotrade | Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat Eurotrade | Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat Eurotrade | Az IVECO eDaily több mint 153 tonnát vontat

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező