Eurotrade | Az IVECORÓL
Az Iveco a haszongépjárművek és kisteherautók vezető gyártója

Ha szállítmányozás, akkor Iveco. Az Iveco nemzetközi szinten vezető szerepet tölt be a kis– és nagyhaszongépjárművek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervizelése terén.

Emellett személyszállító járműveket és speciális járműveket is gyárt védelmi, polgári védelmi és speciális feladatokra, például tűzoltásra. . A járművek a legmodernebb műszaki technológiákat alkalmazzák a dízel- és alternatív üzemanyaggal működő motorok széles választékában. Ide tartozik például a földgáz (CNG), a különféle bioüzemanyagok, a hibrid és az elektromos motor.

A termékpalettát pénzügyi és értékesítés utáni szolgáltatások, valamint használt gépjárművek tevékenységei egészítik ki.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező