TERMÉSZETES ENERGIA
A természetes alternatíva a dízel helyett
NATURAL POWER
Eurotrade | Természetes energia
VÁLLALKOZÁSUNK TERMÉSZETESEN

Eurotrade | Természetes energia

VÁLLALKOZÁSUNK TERMÉSZETESEN

Földgázzal és biometánnal működő megoldásaink már ma megoldást kínálnak a dekarbonizációra.Vezesse a változást.

VÁLTSON GÁZRA A FÖLDGÁZÜZEMŰ HASZONGÉPJÁRMŰVEK PIACVEZETŐJÉVEL!

Akár furgonra, akár 44 tonnás gázüzemű teherautóra van szüksége távolsági fuvarozáshoz, az IVECO az egyetlen gyártó, amely minden kategóriában megbízható fenntarthatóságot kínál Önnek. Az 1996 óta gyártott mintegy 45 000 földgázmotoros járművel és több mint egymilliárd megtett kilométerrel az IVECO Európa vezető földgázüzemű haszonjárművek gyártója.

Eurotrade | Természetes energia

Az IVECO történelmet ír a 2018-as IAA-n

Az IVECO az alternatív vontatójárművek teljes kereskedelmi kínálatát egy 100%-ban dízelmentes beltéri standon mutatta be az IAA Commercial Vehicles (IAA), a haszonjárműipar legfontosabb nemzetközi eseményén, a 67. alkalommal.

A DÍZEL TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA

Több évtizedes tudás és tapasztalat rejlik minden új Natural Power modellünkben. Teljesítményük és gázadási reakcióik tekintetében semmiben sem maradnak el a velük összevethető dízelmodellektől. Az alternatív hajtásrendszerek iránti következetes elkötelezettségünk örvendetes eredménye az erre szakosodott szolgáltatók Európa-méretű kiterjedt szervizhálózata is, akik gondoskodnak róla, hogy Ön éppolyan biztonságban közlekedhessen gázüzemű IVECO tehergépkocsijával, mint bármelyik dízelmodellel.

CNG ,LNG ÉS BIOMETÁN MEGHAJTÁS A JÖVŐNKÉRT

Az alternatív hajtásrendszerek iránti kereslet folyamatosan nő, s világszerte mind több szállítási vállalat áll át hosszú távon fenntartható megoldásokra, nem csupán jelentősen hozzájárulva a tisztább környezethez, hanem olyan kézzelfogható gazdasági előnyökből is profitálva, amelyek mindenkinek előnyére válna

Eurotrade | Természetes energia

Miközben az elektromos hajtásrendszerek technikája és infrastruktúrája a közép- és nehézkategóriájú haszonjárművek piaci szegmensében még gyerekcipőben jár, a gázüzemű járművek a dízelek érett, tiszta és jövőbemutató alternatíváját kínálják.

E fejlett technika alacsony károsanyag-kibocsátásával és jelentős zajcsökkentésével nagyban hozzájárul a levegő- és az életminőség javításához. A belsőégésű motorok leginkább környezetkímélő üzemanyagaként a földgáz és a biogáz jelentős mértékben csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, a biometán esetében akár 95 százalékkal.

​​​​​​​​​​​​​​​Természetes energia vs. Dízel

AZONOS
TELJESÍTMÉNY


15%-KAL ALACSONYABB
CO2 KIBOCSÁTÁS

ALACSONYABB
ÜZEMANYAGKÖLTSÉGEK

HOSSZÚTÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG
VÁROSI FORGALOMBAN

ALACSONYABB KÁROSANYAG-
ÉS ZAJKIBOCSÁTÁS

ALACSONY INFRASTRUKTURÁLIS
BERUHÁZÁSIGÉNY​​

A gazdasági tényezők is meggyőzőek: a gázüzemű járművek könnyedén teljesítik a mai és a jövőbeni kipufogógáz-szabványok előírásait, szabad utat biztosítanak a környezetvédelmi zónákba, alacsony zajkibocsátásuknak köszönhetően az éjszakai szállítást is lehetővé teszik, kevesebbet fogyasztanak a dízel járművekénél eleve kedvezőbb árfekvésű üzemanyagból, mindemellett a tisztább üzem megvalósítását is kínálják, amely nem csupán a kommunális alkalmazásokban számít valódi versenyelőnynek.

IVECO A TERMÉSZETES ENERGIÁÉRT

DEALER KERESÉS

IVECO GÁZ
TÖLTŐÁLLOMÁSO

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező