A LEGFEJLETTEBB IVECO TECHNOLÓGIA
IVECO TERMÉSZETES MEGHAJTÁSÚ JÁRMŰVEK
NATURAL POWER

AZ IVECO KÉSZEN ÁLL A FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSRE - ÉS ÖN?

A kis-, közép- és nehézkategóriás haszongépjárművek ágazatában a földgáz-technológia jelentős előnyt kínál más alternatív hajtásokkal szemben. Egyszerűen működik. Az 1996 óta tartó intenzív fejlesztésnek köszönhetően az IVECO kiforrott gázüzemű járművei évtizedek óta bizonyítják teljesítményüket a megbízhatóság, a környezetvédelmi elkötelezettség és a megtérülés tekintetében, ahogy a városi használatban, úgy a regionális útvonalakon és a távolsági szállításban is.

Eurotrade | IVECO TERMÉSZETES MEGHAJTÁSÚ TECHNOLÓGIA

MINDEN TAPASZTALATUNK AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Az IVECO saját szervizhálózatát is biztosítja Európa-szerte, gázüzemmel foglalkozó szakembereivel, amely bármikor rendelkezésére áll. Akár egy kisteherautóra van szüksége városi használatra, akár egy közepes súlyú billenőplatósra az építőanyagok szállításához, akár egy nehéz vontatóra a nemzetközi szállításhoz, ha az IVECO földgázüzemű járművei mellett dönt, élvezheti a kiforrott technológiát, amely strapabíróan és megbízhatóan működik. Mindez a folyamatos elkötelezettségünknek, valamint a fenntartható szállítással kapcsolatos kitartó kutatás-fejlesztési tevékenységeinknek köszönhető.

FÖLDGÁZ ÉS BIOMETÁN

Fenntarthatóság

Jó Önnek és jó a környezetnek is: földgáz és biometán​​​​​​​​​​​​

Eurotrade | IVECO TERMÉSZETES MEGHAJTÁSÚ TECHNOLÓGIA

A fenntarthatósági nyilatkozat közzétételével az Európai Bizottság fontos célokat tűzött ki, amelyeket 2050-ig kell teljesíteni. Az éghajlatváltozás elleni küzdelem olyan kihívás, amely nem tűr halasztást: a légszennyezés elleni küzdelem és bolygónk védelme érdekében a fontos és konkrét stratégiák kidolgozásának szükségessége immáron halaszthatatlanná vált.

Az IVECO elkötelezett amellett, hogy fenntartható megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, ez mindig is a vállalat egyik alappillére volt, ami most fontosabb lett, mint valaha. Az IVECO felismerte annak szükségességét, hogy a fenntartható technológiák széles portfólióját kínálja.
Mindannyiunk kötelessége, hogy hozzájáruljunk és támogassuk az éghajlatváltozás elleni küzdelemet, így a gázüzemű járművek céges flottába történő bevezetése tökéletes kiindulópont lehet. Valójában nemcsak az üvegházhatású gázok kibocsátását csökkenti, hanem pozitívan hozzájárul a légszennyező anyagok mérsékléséhez is. A gázüzemű járművek megítélése még tovább javul, ha biometánnal üzemelnek.
A fosszilis eredetű metánnal kémiailag azonos és a motorjainkkal 100%-ban kompatibilis biometán fantasztikus eszköz vállalkozása működtetéséhez, sőt, a karbonsemlegesség érdekében tett törekvései mellett a körforgásos gazdaság projektjeinek fenntartásához is kiváló segítség, amely lehetővé teszi, hogy hulladékból energiát hozzunk létre és erősítsük a lokális közösségek kötelékeit.

Műszaki specifikációk
Kűlönbség a CNG és az LNG között
​​​​​​​​​​​​​
Eurotrade | IVECO TERMÉSZETES MEGHAJTÁSÚ TECHNOLÓGIA

A földgáz és a biometán két különböző formában érhető el a töltőállomásokon: sűrített (CNG) és cseppfolyósított (LNG) halmazállapotban. Annak érdekében, hogy minden szállítási feladathoz megtalálja az optimális megoldást a töltőállomás-lefedettség és a hatótávolság tekintetében, az IVECO kifejlesztett a járművei számára CNG és LNG tartály megoldásokat is, sőt, kérésre a CNG és az LNG tartályok kombinációja is elérhető.

A CNG a sűrített földgáz rövidítése: sűrített metán és biometán, amelyet gáz halmazállapotban, körülbelül 200 bar nyomáson tárolnak, és kilogrammban mérik. 1 kg CNG körülbelül 1,3 liter gázolajnak felel meg.

Az LNG cseppfolyósított földgázt jelent, és olyan földgázra és biometánra utal, amelyet erős sűrítéssel és -161 és -164 °C közötti hőmérsékletre hűtéssel cseppfolyósítottak. Ennek eredményeképpen a tartályban lévő gáznemű metán térfogatának csak egy hatszázada szükséges, így LNG hajtással akár 1600 km-es hatótávolság is elérhető.

A földgáz üzemanyagtöltő hálózat lefedettsége az elmúlt években sokat fejlődött, ma már több mint 4000 CNG és több mint 400 LNG töltőállomással képes lefedni a főbb európai teherforgalmi útvonalakat, valamint számos további állomás van fejlesztés és építés alatt.

A modern IVECO telematikai rendszerek az útvonal tervezésénél figyelembe veszik az üzemanyag-ellátást és a töltőállomás-hálózatot és így biztosítják, hogy a megfelelő gázellátás mindig biztosított legyen.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező