FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ
IVECO GÁZÜZEMŰ JÁRMŰVEK
NATURAL POWER

EGY TISZTÁBB VÁROSÉRT A FÖLDGÁZ MEGHAJTÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az IVECO a könnyű kisteherautóktól a 44 tonnás gázüzemű teherautókig az alternatív hajtástechnológiák egyetlen gyártójaként kifinomult, minden szempontra kiterjedő megoldásokat kínál a kommunális haszongépjárművek teljes skálájára. Az 1996 óta tartó következetes kutatás-fejlesztési munkának köszönhetően kommunális járműveink nemcsak a teljesítmény, a megbízhatóság és a hatótávolság, hanem a költségek tekintetében is lépést tudnak tartani klasszikus dízelüzemű társaikkal.

Eurotrade | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ

KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKCSALÁD MINDEN FELADATHOZ

A kishaszonjárművek terén a gázüzemű Daily, a középkategóriában a gázüzemű Eurocargo, a nehézkategóriában pedig az S-WAY földgáz meghajtású teherautóval a fenntartható haszongépjármű-használatot támogatjuk minden városi feladat esetén. A billencsektől és betonkeverőktől kezdve az utcaseprő és téli útkarbantartó járművekig a több ezer féle, egyedi modellváltozatával az IVECO a gázüzemű haszongépjárművek piacvezetőjeként megbízható, környezetbarát megoldások teljes termékpalettáját kínálja, amelyek újradefiniálják a fenntarthatóság fogalmát.

KORUNKAT MEGELŐZŐ MEGOLDÁSOK

Az ökológiai lábnyom önmagáért beszél: az IVECO gázmotorokat alacsony NOx-kibocsátás, az ólom és a szénhidrogén vegyületek teljes kiküszöbölése, valamint a dízelhez képest 99%-al kevesebb részecskekibocsátás jellemzi. Ezeknek a környezetbarát megoldásoknak köszönhetően már most megfelelnek a jövőbeni Euro VI Step E szabványoknak. Ugyanakkor a földgáz árának köszönhetően, amely Európában messze a dízel ára alatt van, még költséget is megtakarít: akár 25%-os megtakarítás is elérhető.

Eurotrade | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ
Eurotrade | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL

A kommunális felhasználásban a gázüzemű járművek nemcsak alacsony üzemeltetési költségeket kínálnak, hanem olyan gyakorlati előnyöket is, amelyek érezhetően megkönnyíthetik a mindennapi munkát. Nincs több korlátozás az alacsony kibocsátású és tiszta levegőjű zónákba való behajtáskor, valamint az alacsony kipufogógáz- és zajkibocsátásnak köszönhetően korlátozásoktól mentesek az éjszakai szállítások is. Az IVECO S-Way hihetetlenül alacsony zajszintet, mindössze 71 decibeles értéket produkál, ami 4 decibellel kevesebb, így fele olyan hangos mint a hasonló dízelek zajszintje.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező