IVECO gyár és az Eurotrade Kft.

IVECO gyár és az Eurotrade Kft. 

Hosszú előkészítő munka után jelentős szakmai eseményre került sor cégünk több, mint 32 éves történetében. 2022. december 21-én Bécsben aláírásra került az IVECO gyár és az Eurotrade Kft. közötti disztribútori szerződés. Amint közismert az Eurotrade Kft. több, mint 20 éve árusít új IVECO tehergépjárműveket különböző konstrukcióban a hazai piacon. Az elmúlt évtizedek szakmai munkájának elismeréseként az Eurotrade Kft. a gyártó hivatalos, teljes jogkörrel felruházott disztribútora lett a szerződés aláírásával.
Vélekedésünk szerint ezzel hosszútávon az ügyfeleink is profitálni fognak, akik reményeink szerint sokkal nagyobb számban lesznek és magasabb minőségű kiszolgálásban részesülhetnek.

Eurotrade | IVECO gyár és az Eurotrade Kft.
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eurotrade Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése Eurotrade Kft. részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező