Eurotrade | Accessories

MÉG TÖBB HOZZÁADOTT ÉRTÉK AZ IVECO GÉPKOCSIJA RÉSZÉRE

Az IVECO tartozékoknak köszönhetően izgalmasabbá és egyedivé teheti a munkavégzés és vezetés élményét,az Ön köré tervezett széles körű termékválaszték révén.

A személyiségének és üzletmenetének megfelelően, választható tartozékok széles kínálatával fokozhatja a gépkocsija sokoldalúságát, valamint üzemanyag-takarékos aerodinamikai megoldásokkal növelheti a jövedelmezőségét.

A kiegészítő aktív és passzív biztonsági rendszerek hozzájárulnak a gépkocsija fokozott védelméhez, míg a hi-tech tartozékok szó szerint előrevetítik a jövő megoldásait.

Lendítse fel a csatlakoztathatóságát egy GPS-helymeghatározó vagy egy teljes multimédiás rendszer hozzáadásával.
A fedélzeti tartozékok átfogó kínálatával fokozhatja a kényelmét a gépkocsiban, a lehető legkellemesebbé téve az életét.

MIÉRT SZERELJE FEL TARTOZÉKOKKAL AZ IVECO GÉPKOCSIJÁT

Eurotrade | Accessories

Sokoldalúság

Feleljen meg a járműve az Ön személyiségének és munkája igényeinek
Eurotrade | Accessories

Biztonság

Fokozza a saját, a gépkocsija és a közlekedés többi résztvevője biztonságát
Eurotrade | Accessories

Jövedelmezőség

A kellemesebb vezetés kevesebb fáradságot és nagyobb hatékonyságot jelent
TEGYE EGYEDIVÉ A VEZETÉSI ÉLMÉNYÉT

Daily tartozékok

ÚJ TARTOZÉKVÁLASZTÉK A DAILY GÉPKOCSIK RÉSZÉRE

Az üzleti igények előrelátásának természetes adottsága révén, az új Daily család közismert erőteljessége és sokoldalúsága most tovább fokozható a műszakilag funkciók teljes körével, a legjobb támogatást biztosítva az üzletmenetéhez.

  • Aerodinamikai megoldások új választéka, mint a jövedelmezőséget az üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás csökkentésével növelő légterelő;
  • Kiegészítő aktív és passzív biztonsági rendszerek, amelyek a gépkocsi lehető legjobb védelmét biztosítják;
  • A csatlakoztathatóságot és a fedélzeti felszereltséget növelő új termékcsalád, új multimédiás rendszerrel, Wi-Fi tolatókamerával és Qi okostelefon-tartóval.

DAILY FŐ TARTOZÉKOK

Eurotrade | Accessories

SOKOLDALÚSÁG

Egészítse ki a Daily gépkocsiját a tetőt kihasználó csomagtartóval, vagy válassza a csőtartót, a létrát vagy a járópallóval. Ha több védelmet igényel, kérje a szállítótér burkolatát, amely kiválóan ellenáll a nedvesség, a vegyszereknek és a karcolásoknak.

Eurotrade | Accessories

JÖVEDELMEZŐSÉG

Az eredeti légáramlási rendszer egy kiváló aerodinamikai megoldást garantál, az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére. A szélcsatornában és menetpróbákon tesztelt aerodinamikai készlet, fokozott üzemanyag-takarékosságot biztosít, a metakrilát légterelők pedig a kilátás korlátozása nélkül csökkentik a légellenállását és a turbulenciát.

Eurotrade | Accessories

BIZTONSÁG

Aktív és passzív biztonsági rendszer, amely egyaránt garantálja a gépjármű és az utasok biztonságát: Az EU tanúsítvánnyal rendelkező vadrács a gépkocsi elejének védelmét biztosítja, míg a rozsdamentes acélból készült oldalsó védőrudak az oldalfalakat és alvázat védik. A kiváló minőségű tolatási biztonsági rendszerek a látóteret bővítik a manőverek végrehajtása során.

Eurotrade | Accessories

HI-TECH

Teljes rádió- és navigációs készülék, valamint egy testre szabott tolatókamera, amely egy Android/iOS okostelefont vagy táblagépet használ kijelzőként, az „IVECO Cam” alkalmazás segítségével, képviselik a legkorszerűbb technikákat a fedélzeten.

Eurotrade | Accessories

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Az új multimédia-rendszer, a GPS-helyzetmeghatározó berendezés új generációja, valamint a Wi-Fi tolatókamera az egekbe repítik a jármű csatlakoztathatósági szintjét. A Qi okostelefon-tartó révén mindig biztonságosan férhet hozzá a telefonjához és menet közben, vezeték használata nélkül is feltöltheti a kompatibilis telefonkészülékét.

Eurotrade | Accessories

KÉNYELEM

Alakítsa ki a lehető legkényelmesebb személyes életterét a gépkocsijában, a rendelkezésre álló tartozékok átfogó választéka segítségével: üléshuzatok, hűtőszekrény, kávéfőző és tisztítókészlet.

TECHNOLÓGIA, BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

Eurocargo tartozékok

ÚJ TARTOZÉKVÁLASZTÉK AZ EUROCARGO GÉPKOCSIK RÉSZÉRE

A technikát, megbízhatóságot és sokoldalúságot sikeresen ötvöző, a története során mindig is hivatkozási alapnak és iparági vezetőnek számító Eurocargo napjainkban még a korábbinál stílusosabb, fenntarthatóbb, hatékonyabb és kezelhetőbb.

Az IVECO tartozékok kínálatában megtalálható a kifejezetten az Eurocargo esztétikai megjelenésének, kényelmének, biztonságának és technikai felszereltségének fokozására hivatott termékek.

EUROCARGO FŐ TARTOZÉKOK

Eurotrade | Accessories

SOKOLDALÚSÁG

A formatervezés és a funkcionalitás az esztétikai tartozékok kulcsfontosságú jellemzői: Könnyű ABS műanyag burkolatok, amelyek a gépkocsihoz illeszkedve védik a tükröket és fokozzák a formatervet, a Superior vadrácsok, amelyek formája kiemeli a gépjármű orrkialakítását és egy markáns megjelenést biztosítanak.

Eurotrade | Accessories

JÖVEDELMEZŐSÉG

Eredeti Iveco légterelők, állíthatók, masszívak és könnyűek, a belső hálószerkezetük és a műgyantával megerősített bordás kialakításuk révén. Az ablakterelőkkel együtt használva, kiváló megoldást képeznek az aerodinamikai ellenállás csökkentésére, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében.

Eurotrade | Accessories

BIZTONSÁG

A tolatási biztonsági rendszerek nagy előnye, hogy manőverezés közben kiterjesztik a gépkocsivezető látóterét, így fokozva a biztonságot. Az IVECO professzionális termékeit a kiváló minőségű alkatrészek és részletekre való maximális odafigyelés jellemzi. Egy teljes körű biztonsági rendszer: riasztók, üzemanyag-lopásgátlók, kürtök biztosítják a gépkocsivezető biztonságos munkavégzését.

Eurotrade | Accessories

HI-TECH

Küldetésünk a fedélzeti életkörülmények javítása: rádiókészülékek teljes választéka biztosítja a szórakozást munka közben, a legújabb generációs navigációs berendezés, valamint egy kifejezetten okostelefon- és táblagéptartók pedig a munkájával kapcsolatos napi feladatokban támogatják a gépkocsivezetőt.

Eurotrade | Accessories

KÉNYELEM

Az Iveco által az Eurocargo részére bevezetett új üléshuzat-család minden elvárás kielégítésére lett kialakítva, fenntartva az egyedi igények szerint testreszabás lehetőségét is. Az új szőnyegekkel és a kettős rögzítőrendszerükkel együtt, hozzájárulnak egy élvezhető élettér kialakításához a fedélzeten.

VÁLASSZA A PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNYT

S-WAY tartozékok

ÚJ S-WAY TARTOZÉKOK DIÓHÉJBAN

Az IVECO S-WAY egy teljes szállítási megoldást kínál, amelynek feladata a gépkocsivezetők fedélzeti életkörülményeinek javítása, valamint a tulajdonosok támogatása az eszközök hatékony, jövedelmező és fenntartható működtetése terén.

Figyelembe véve a gépkocsivezetés és munkavégzés legújabb tendenciáit, az IVECO a speciálisan kifejlesztett új tartozékok kínálatával kívánja személyre szabni és magasabb szintre emelni az új IVECO S-WAY gépkocsijához való kötődését.

S-WAY FŐ TARTOZÉKOK

Eurotrade | Accessories

SOKOLDALÚSÁG

Minden egyes részlet gondosan lett kialakítva, hogy kiemelje az elsődleges jellemzőjét, maximalizálva a működését. A kiváló minőségű alapanyagok és az átfogó ellenőrzés biztosítja az egyszerű felszerelést. Az új tetőhöz kialakított formájú LED-megvilágítású fedél személyre szabott logóval emeli ki a flottához való tartozást, a krómozott elemek és az új, erős matricák pedig a maximális sokoldalúságot garantálják.

Eurotrade | Accessories

JÖVEDELMEZŐSÉG

Eszközök egy kombinációja: aerodinamikai készlet, napellenző és légterelő csökkenti a turbulens ellenállást, az üzemanyag-lopásgátló eszközökkel és a gumiabroncs-nyomásfigyelő rendszerrel együtt járulnak hozzá az üzemanyag-takarékossághoz.

Eurotrade | Accessories

BIZTONSÁG

Egy teljes hátsó kamerarendszerrel fokozhatja a gépkocsija biztonságát és kerülheti el a baleseteket. Az új gépjárművek részére kifejlesztésre került egy különleges fűtött kamera is, amely a legzordabb időjárási körülmények között is biztosítja a kilátást. Légkürt és a fényvisszaverő tartozékok teljes választéka biztosítja a maximális láthatóságot az úton.

Eurotrade | Accessories

KÉNYELEM

Élet a fedélzeten: ez a Comfort tartozékcsalád mögött álló mantra. Az új mikrohullámú sütővel mindig otthon érezheti magát. Az új, USB csatlakozóval is felszerelt belső világítás lehetőséget biztosít a gépkocsivezetők és utasaik részére, hogy egy könyvet olvasva élvezzék az éjszakai pihenőt. Az új üléshuzatok és szőnyegek a különféle munkák igényei szerint lettek kialakítva: a hajógyártól a hosszútávú szállításig.

Eurotrade | Accessories

HI-TECH

A HI-TECH tartozékcsalád a legkorszerűbb technológiai, információs és szórakoztató megoldásokat biztosítja a gépkocsiban. Számos lehetőség, egyetlen céllal: hogy egyszerűbbe tegyék a munkáját és az életét a fedélzeten.

Egy új, testre szabott műszerfal konzol, beépített USB csatlakozóval, lett kialakítva az eszközei egyszerű és biztonságos helyzetben való feltöltéséhez. Az új audio- és videórendszerhez illeszkedve, garantálja az innovációt, a technológiát és az egyszerű használatot, ideális környezetet teremtve a kikapcsolódáshoz a pihenőidőben.

Eurotrade | Accessories

DAILY
Új DAILY zárt áruszállító – Az okos megoldás

Eurotrade | Accessories

EUROCARGO
Teherautó, amely a város kedvence – és kiváló üzleti partner mindenki számára

Eurotrade | Accessories

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY – Új utakon